Telstar overweegt nachtwedstrijd met Van Gaal op de bank

Telstar overweegt nachtwedstrijd met Van Gaal op de bank ANP

Telstar overweegt een competitiewedstrijd in de nacht te spelen. Op vrijdag 24 september treft Telstar Jong AZ en Louis van Gaal is dan de trainer. De bondscoach van Oranje neemt voor het goede doel eenmalig op de bank plaats.

"De Witte Leeuwen overwegen een wereldprimeur met een nachtwedstrijd. Telstar bevecht Jong AZ onder aanvoering van Louis van Gaal op 24 september. De nieuwe versoepelingen gaat dan om 00.00 uur in. De Witte Leeuwen overwegen daarom 'football by candlelight' voor een 100 procent gevuld BUKO Stadion", meldde Telstar op sociale media.

Vanaf zaterdag 25 september mogen de stadions weer volledig gevuld zijn.

Van Gaal heeft voor het goede doel toegezegd eenmalig als hoofdtrainer van de Noord-Hollandse club te willen fungeren. Een prijswinnaar van een loterij mag de plek op de bank naast Van Gaal innemen. Van elke kaart die verkocht wordt, gaat er 2,50 euro naar Stichting Spieren voor Spieren.

Twee dagen voor de wedstrijd is Van Gaal ook aanwezig bij de training van Telstar. "Deze training is voor iedereen toegankelijk maar de club vraagt wel een bijdrage van 5 euro, inclusief koffie en thee. De volledige opbrengst hiervan gaat ook naar Stichting Spieren voor Spieren", aldus Telstar.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport