Suárez mist weerzien met oude liefde Barcelona

Suárez mist weerzien met oude liefde Barcelona

Suárez mist weerzien met oude liefde Barcelona ANP

Luis Suárez mist zaterdagavond definitief het weerzien met zijn voormalige club FC Barcelona. De aanvaller van Atlético Madrid testte maandag positief op het coronavirus en zit nog steeds in isolatie, bevestigde zijn trainer Diego Simeone tijdens een persconferentie.

Ook land- en ploeggenoot van de 33-jarige Suárez Lucas Torreira is er niet bij. Bij hem werd deze week ook het coronavirus vastgesteld. "We zullen moeten doen wat de andere spelers doen: afwachten tot Luis en Lucas zo snel mogelijk weer terugkomen", aldus Simeone. "Op dit moment kan iedereen dit overkomen, en dat is een situatie die we moeten oplossen."

In totaal zijn er bij Uruguay elf besmettingen gemeld in de selectie die bij elkaar was voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Colombia en Brazilië. Simeone moet het bij de Madrilenen naast Suárez en Torreira ook doen zonder de geblesseerde Hector Herrera en Sime Vrsjalko. Daar staat tegenover dat Diego Costa en Yannick Carrasco weer fit zijn aangesloten bij de selectie.

Zaterdagavond speelt Atlético om 21.00 uur in eigen huis tegen Barcelona, de nummer 8 van de Spaanse competitie. Atlético staat derde.