Snoei keert terug als trainer bij Telstar

Snoei keert terug als trainer bij Telstar ANP

Telstar heeft Mike Snoei aangesteld als coach. De 58-jarige Snoei is de opvolger van de eind dit seizoen vertrokken Andries Jonker. Hij heeft in Velsen een overeenkomst getekend voor één seizoen.

Snoei had ook de leiding over Telstar van 2017 en tot en met 2019. In 2018 eindigde hij als zesde met de 'Witte Leeuwen' en kreeg toen de Gouden Stier voor beste trainer van het seizoen in de eerste divisie. In 2019 vertrok Snoei naar De Graafschap, waar hij na twee seizoenen werd ontslagen.

Telstar hoopt met de aanstelling van Snoei op een herhaling van het successeizoen 2017-2018. Ook aanvoerder Glynor Plet kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer. Eerder hadden hij en zijn collega's in een brief hun zorgen geuit, ze vroegen het bestuur Jonker weer aan te stellen. "Wij als spelersgroep maakten ons zorgen en zochten middels een brief contact met de club", reageerde Plet. "Helaas kwam die brief in de media terecht. Wij zijn blij dat er nu duidelijkheid is en hebben alle vertrouwen in Mike Snoei als nieuwe hoofdtrainer. We gaan er een mooi seizoen van maken."

Nieuws

menu