Snelle voor goede doel op wedstrijdshirt Go Ahead Eagles

Snelle voor goede doel op wedstrijdshirt Go Ahead Eagles ANP

De spelers van Go Ahead Eagles speelden zondag met de naam van hoofdsponsor Snelle op hun tenue. De aanleiding voor het sponsorschap was een videoserie waarin de artiest en Eagles-aanvoerder Bas Kuipers het tegen elkaar opnamen in een aantal uitdagingen.

Naast de naam van Snelle stonden ook de goede doelen Beat Batten en Pleun's Regenboogijsje op het wedstrijdshirt. Deze stichtingen vragen aandacht voor de ziekte van Batten, een ernstige stofwisselingsziekte. Snelle is ook de ambassadeur voor Pleun's Regenboogijsje, dat vernoemd is naar de 7-jarige Pleun die aan deze ziekte lijdt. Met de verkoop van de ijsjes werd geld opgehaald voor onderzoek naar de ziekte van Batten. Ook de speciale wedstrijdshirts worden geveild, de opbrengst daarvan gaat naar Beat Batten.

Lars Bos, zoals Snelle eigenlijk heet, is zelf ook fan van de club uit Deventer. Zijn vader Jan Bos heeft in het verleden als doelman voor Go Ahead Eagles gespeeld. "Het is toch echt zover. Ik, maar vooral Pleun is hoofdsponsor van de wedstrijd van vandaag en we gaan er een fantastische dag van maken", zei Snelle voor aanvang van de wedstrijd op de Instagrampagina van de voetbalclub.

Vitesse won de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles uiteindelijk dankzij twee doelpunten van spits Loïs Openda: 1-2.

Nieuws

menu