SC Heerenveen mist ervaren drietal tegen Willem II: 'Maar we snakken wel naar een goed resultaat'

SC Heerenveen moet zondag tegen Willem II (14.30 uur) stellen zonder Sven van Beek, Siem de Jong en de al langer geblesseerde doelman Erwin Mulder.

Van Beek en De Jong ontbraken al in het uitduel met NEC (1-1). Beiden zijn op de weg terug, maar de thuiswedstrijd tegen Willem II komt nog te vroeg. ,,We hopen dat ze er volgende week tegen PSV weer bij zijn”, aldus Johnny Jansen.

,,Willem II is ongeveer van hetzelfde niveau als wij”, blikte de trainer van Heerenveen vooruit op het duel met de Tilburgers. Willem II boekte op 25 september de laatste overwinning, toen PSV in eigen huis werd verlagen. De ploeg van Fred Grim is inmiddels afgezakt naar de negende plaats.

Jansen: ,,Als wij echt een heel goed jaar draaien, dan kunnen wij in het linkerrijtje eindigen. Maar de realiteit is dat we nu een club uit het rechterrijtje zijn. Ik hoop dat wij dominant zijn tegen Willem II, maar dat verwacht ik eerlijk gezegd niet. Die tijden zijn geweest. Voor ons is het nu zaak om een goed resultaat neer te zetten.”

Nieuws

Meest gelezen