Robben geniet van rentree bij FC Groningen

Robben geniet van rentree bij FC Groningen ANP

Arjen Robben heeft genoten van zijn rentree bij FC Groningen. Hij speelde volgens afspraak het eerste half uurtje van het oefenduel met Almere City FC mee.

"De kop is eraf", zei hij lachend tijdens de rust van het vriendschappelijke duel voor de camera van FOX Sports. "Het was lekker om weer een wedstrijd te spelen. Daar doe je het voor. Ik wil FC Groningen helpen. Maar niet alleen met de verkoop van seizoenkaarten of shirts, ook op het veld."

Robben speelde voor het eerst sinds 14 maanden weer een wedstrijd. "Eindelijk weer de wei in", zei hij. "Ik kom van ver en ik ben er nog lang niet. Maar ik zet goede stappen en dit half uurtje was ook weer lekker."

"Het was best wel een beetje bijzonder", zei de 36-jarige Robben over het oefenduel met Almere City. "Maar ik wilde gewoon geconcentreerd mijn ding doen. Het belangrijkste is dat ik fit blijf. We zien het wel. Het is ook de combinatie van een jaar niet voetballen en de leeftijd. Dat moet ik nu inhalen. Ik wil het liefst alle 34 competitieduels spelen. Maar dat zal niet ongetwijfeld niet gebeuren. Ik zal er ook wel een paar keer niet bij zijn."

Nieuws

menu