Reserves Cambuur in oefenwedstrijd langs beloften FC Utrecht

FOTO HENK JAN DIJKS

Terwijl het gros van de basisspelers op de tribune of de bank toekeek, wonnen de reserves van SC Cambuur woensdagmiddag de oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht met 3-1.

De reserves, aangevuld met spelers uit het beloftenteam, kwamen voor de pauze op een 2-0 voorsprong. Beide keren was Nick Doodeman de maker en stond Sam Hendriks aan de basis.

Na een klein half uur benutte Doodeman de rebound na een schot van Hendriks, tien minuten later kwam de voorzet van Hendriks en liep Doodeman de bal binnen. De rechtsbuiten had nog voor rust zijn hattrick kunnen voltooien, maar mikte in vrije positie naast.

Na de pauze tekende Mitchel Paulissen in de 72ste minuut voor de 3-0. Even later mikte hij nog een bal op de paal, waarna Joshua Mukeh namens Jong Utrecht de 3-1 eindstand aantekende.

Onder de spaarzame toeschouwers was ook Foeke Booy. De technisch manager, die in juli werd getroffen door een herseninfarct, heeft zijn werkzaamheden weer voorzichtig opgepakt. Zondag verscheen hij bij het afscheid van Robert Mühren al even op de middenstip.

Hij werkt vooralsnog een dag in de week op de club en gaat met wedstrijden mee. Thuis werkt hij alweer langer. Booy is nog aan het revalideren, maar het gaat naar eigen zeggen goed met hem.

Nieuws

Meest gelezen