Regen voor marathonlopers Londen en fietsers Luik-Bastenaken-Luik

Regen voor marathonlopers Londen en fietsers Luik-Bastenaken-Luik ANP

Het is een natte dag voor zowel de fietsers in de Belgische Ardennen als de marathonlopers in Londen. De wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik en de marathon van Londen worden beiden onder regenachtige omstandigheden gehouden, meldt Weeronline.

In de Ardennen regent het momenteel. De vrouwen zijn al gestart en fietsen voor een groot deel door de regen. Richting het einde van de ochtend, wanneer de vrouwen finishen, wordt het droger. Het is 10-11 graden in Luik en een graad of 8 in de Ardennen en er waait en matige zuidwestenwind.

De mannen starten mogelijk ook nog in de regen, maar vanmiddag wordt het overwegend droog. Aan het einde van de middag, vooral tijdens het laatste koersuur, neemt de kans op een bui weer toe. In Luik wordt het dan maximaal 15 graden en in de Ardennen 11-12 graden. De wind is vanmiddag matig tot vrij krachtig en maakt het voor het gevoel nog iets kouder.

Ook in Londen regent het de hele dag. Het komt er momenteel al met bakken tegelijk uit de lucht. De vrouwen zijn al begonnen met de marathon, de mannen beginnen aan het einde van de ochtend. Het waait stevig uit het zuidwesten en het wordt maximaal 13 graden.

Nieuws

menu