Rami Al Hajj schiet SC Heerenveen in oefenduel langs Cercle Brugge

SC Heerenveen-speler Rami Al Hajj. FOTO ANP

SC Heerenveen won donderdagmiddag in een besloten oefenduel van Cercle Brugge. Rami Al Hajj schoot zijn ploeg in Roosendaal naar een 1-0 overwinning.

Heerenveen voetbalde tegen Cercle Brugge, dat voorlaatste staat in de hoogste Belgische competitie, met een mix van basis- en reservespelers. Zo ontbraken de internationals Andries Noppert en Rami Kaib, terwijl sterkhouders als Pawel Bochniewicz, Amin Sarr en Joost van Aken evenmin bij de selectie zaten.

Basisplaatsen waren er wel voor Mats Köhlert, Thom Haye en Tibor Halilovic. Köhlert en Haye ontbraken afgelopen weekeinde vanwege blessures, terwijl Halilovic de voorbije twee wedstrijden was geschorst. De Kroaat kreeg tegen Cercle Brugge voor rust de grootste kans, maar schoot hard op de onderkant van de lat.

Na rust raakte Heerenveen opnieuw de lat, deze keer via invaller Milan van Ewijk. Korte tijd later kwam de ploeg van Kees van Wonderen alsnog op voorsprong, nadat Rami Al Hajj een strafschop benutte.

De selectie van Heerenveen is nu een paar dagen vrij. Vanaf het begin van volgende week gaat het vizier op de competitiehervatting. FC Emmen is zondagavond (20.00 uur) in Drenthe de tegenstander.

Nieuws

menu