RKC is aanvaller Sow nog steeds kwijt

RKC is aanvaller Sow nog steeds kwijt

RKC is aanvaller Sow nog steeds kwijt ANP

RKC Waalwijk is aanvaller Sylla Sow kwijt. De selectie van trainer Fred Grim begon vorige week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Sow ontbrak daarbij en ook maandag stond de Gelderlander niet op het veld.

"Zijn status is dat hij er niet is", zei de nieuwe technisch directeur Mo Allach bij FOX Sports. "In principe zou hij er moeten zijn. We proberen hier en daar wel contact te krijgen, maar dat is niet makkelijk. Ik hoop dat hij in de komende dagen wel komt."

De 24-jarige Sow maakte afgelopen seizoen vier doelpunten in twintig competitiewedstrijden voor de club die onderaan stond toen de eredivisie als gevolg van de coronacrisis werd afgebroken. De KNVB besloot geen promotie en degradatie toe te passen, waardoor RKC ondanks de uitzichtloze positie toch op het hoogste niveau mocht blijven. Sow zou in de belangstelling staan van enkele buitenlandse clubs. "Ik ben ontzettend benieuwd waarom hij er niet is. Als hij komt, gaan we eerst met elkaar om de tafel zitten om het over deze situatie te hebben."