Podcast KOKO Radio is terug van weggeweest

De podcaststudio van de Leeuwarder Courant. FOTO LC

Vernieuwd en minstens zo informatief als eerst: vanaf maandag is KOKO Radio terug. In de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant worden actualiteiten en achtergronden rondom SC Heerenveen en SC Cambuur uitgelicht.

Na het abrupt afgebroken vorige voetbalseizoen is de afgelopen tijd gewerkt aan het finetunen van KOKO Radio. Wat blijft, is de naam: vernoemd naar Koko Hoekstra, de bij zowel Heerenveen als Cambuur gewaardeerde oud-speler. Ook de lengte van de podcast, een half uur, en de wekelijkse frequentie wordt gehandhaafd.

Nieuw is echter het logo en de presentator, in de persoon van Renze Lolkema. Wekelijks schuiven verslaggevers bij hem aan om de perikelen rondom Heerenveen en Cambuur te bespreken, duiden en bediscussiëren. Ook is er van tijd tot tijd een gast uit de voetbalwereld in de uitzending.

Vernieuwd, verfrist en minstens zo informatief: KOKO Radio. Vanaf aanstaande maandag sowieso elke week rond de klok van tien uur ’s ochtends online te beluisteren via de website van de Leeuwarder Courant en de podcastplatformen op Spotify en Apple Podcasts.

Nieuws

menu