Peter Reekers in beeld om hoofdtrainer te worden bij VVV-Venlo

Peter Reekers

Peter Reekers is een van de kandidaten om hoofdtrainer te worden van VVV-Venlo. De 40-jarige Reekers is momenteel assistent-trainer bij SC Heerenveen.

VVV-Venlo zoekt een nieuwe hoofdtrainer nadat Jos Luhukay afgelopen week werd ontslagen. De Limburgers beleefden met een tiende plaats een teleurstellend seizoen in de eerste divisie.

Reekers heeft als speler een verleden bij VVV-Venlo. Hij kwam een jaar geleden van Heracles naar Heerenveen als assistent-trainer van Johnny Jansen. Na diens ontslag in januari nam Reekers met Ole Tobiasen de honneurs waar, waarbij laatstgenoemde de eindverantwoordelijke was.

Vertrek bespreekbaar

De voorbije maanden was er ook interesse van andere clubs voor Reekers, waar hij als assistent-trainer aan de slag kon gaan. Heerenveen zit met Reekers, Tobiasen en Paul Simonis – hij komt met Kees van Wonderen mee van Go Ahead Eagles – ruim in de assistent-trainers. Ferry de Haan zei dinsdag bij de presentatie van Van Wonderen dat er nog geen club contact met hem had opgenomen over zijn leden van de technische staf.

Wel liet de technisch manager doorschemeren dat een vertrek bespreekbaar is. ,,Dat hebben wij vanaf de eerste dag gezegd: ook trainers moeten een bepaalde ambitie hebben”, aldus De Haan. ,,Als er interesse komt voor een van je medewerkers, dan vind ik dat je daarnaar moet luisteren.”

Nieuws

menu