SC Heerenveen-supporters plaatsen 'Talpa-achtige' advertentie in de Leeuwarder Courant: 'Het ligt niet alleen aan Johnny'

De advertentie in de Leeuwarder Courant.

Supporters van SC Heerenveen hebben in een paginagrote advertentie in de Leeuwarder Courant gereageerd op het ontslag van trainer Johnny Jansen.

De advertentie leek qua tekst en opmaak sprekend op de advertentie waarmee vrouwelijke werknemers van Talpa vorige week hun baas John de Mol aanspraken op zijn reactie op het schandaal rond grensoverschrijdend gedrag bij The Voice.

„Beste Cees, Ferry en RvC, het ligt niet alleen aan Johnny of aan zijn spelers”, richten zij zich tot directeur Cees Roozemond, technisch manager Ferry de Haan en de raad van commissarissen van de club. De advertentie is ondertekend door „supporters van onze club die wel een pompeblêd hart hebben en bekend zijn met de club, haar historie en dus ook haar normen en waarden.”

Heerenveen ontsloeg clubman Jansen maandagavond vanwege de teleurstellende resultaten. Zaterdag verloor Heerenveen op eigen veld met 0-1 van hekkensluiter PEC Zwolle.

Nieuws

menu