PSV werkt zonder zieke Ihattaren toe naar duel met Galatasaray

PSV werkt zonder zieke Ihattaren toe naar duel met Galatasaray ANP

Het is nog onduidelijk of Mohamed Ihattaren deel uitmaakt van de selectie van PSV voor de return van woensdag tegen Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. De middenvelder ontbrak zondag op de training omdat hij ziek is, meldt een woordvoerster van de club.

PSV won afgelopen woensdag de thuiswedstrijd tegen de Turkse topclub met 5-1. Ihattaren bleef toen op de reservebank zitten. De 19-jarige middenvelder heeft nog een contract voor één seizoen.

Ihattaren kwam vorig seizoen geregeld in botsing met Roger Schmidt. De Duitse trainer verwachtte onder meer een betere instelling van de Utrechter. Ihattaren was vorig seizoen ook een paar keer ziek. In februari bleef hij thuis toen PSV naar Griekenland ging voor de ontmoeting met Olympiakos Piraeus in de Europa League. Drie maanden later miste hij de uitwedstrijd tegen Willem II ook wegens ziekte. Als PSV nog geld aan Ihattaren wil verdienen, ligt het voor de hand dat de Eindhovenaren hem deze transferperiode nog proberen te verkopen.

Donyell Malen

De transfer van Donyell Malen van PSV naar Borussia Dortmund is nagenoeg rond en wordt vermoedelijk zondag nog afgerond. Denzel Dumfries hoopt ook een transfer te maken, maar daarin is de rechterverdediger nog niet geslaagd. Dumfries is daardoor weer aan het trainen bij PSV.

Als PSV Galatasaray uitschakelt, wacht in de derde voorronde een tweestrijd met Celtic of Midtjylland.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport