Openbare steun van Messi verraste Suárez niet

Openbare steun van Messi verraste Suárez niet ANP

Luis Suárez was niet verrast door de steun van Lionel Messi die zich in het openbaar uitsprak over het besluit van FC Barcelona om de Uruguayaan richting de uitgang te duwen. Dat zei Suárez tegen media in eigen land.

"Het verbaasde me niet dat Messi me in het openbaar steunde, omdat ik hem erg goed ken. Hij wist dat de pijn die ik doormaakte en dat het gevoel dat ik eruit werd gegooid me het meest pijn deed", zei Suárez. "De manier waarop ze dingen deden, was niet goed en Leo weet hoe ik en mijn familie hebben geleden."

Trainer Ronald Koeman bracht de aanvaller het nieuws dat hij niet meer in zijn plannen voorkwam. "Niet iedereen weet wat er is gebeurd, maar het ergste was om naar de training te gaan en naar een andere groep te worden gestuurd dan alle anderen, omdat ik niet mocht spelen in oefenwedstrijden", aldus de voormalig speler van FC Groningen en Ajax.

"Mijn vrouw kon zien hoe ongelukkig ik was en ze wilde me weer zien lachen. Toen de kans zich voordeed om bij Atlético te komen, twijfelde ik geen moment", aldus Suárez.

Nieuws

menu