Oordeel transferperiode Cambuur, verwachting van nieuwelingen en zó stunt je tegen Ajax | podcast 't Hertenkamp

Podcast 't Hertenkamp.

Podcast 't Hertenkamp.

De transferperiode zit erop voor Cambuur. Is de ploeg er beter op geworden, van welke nieuweling mag je het meest verwachten en ten koste van wie gaat dat? Journalist Gerard Bos en oud-speler René van der Weij brengen duiding en discussie in deze aflevering van podcast Hertenkamp. Ook komt er antwoord op de vraag of, en zo ja hoe, een stunt tegen Ajax mogelijk is.

Er is meer: de uitslag van de Voetbal Podcast Awards op Twitter is bekend. Als debutant eindigden we met podcast Hertenkamp vrij hoog, meer daarover hoor je in de uitzending. Dank aan alle stemmers!

Nog belangrijker is hoe Cambuur er voetballend voor staat en dus blikken we terug en natuurlijk ook vooruit. Waarom ging het mis tegen Fortuna Sittard en wat is nou het gevoel dat beklijft in Leeuwarden na de belangrijke - en qua resultaten tegenvallende - januarimaand?

Op zoek naar het perspectief dus in de jacht op handhaving. Te beginnen met een thuiswedstrijd tegen Ajax. Deze zaken, de Vragenrubriek en de Glazen Bol Competitie; het komt allemaal aan bod in de aflevering van deze week.

Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke donderdag via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals zoals Spotify en Apple Podcast . Deel, like en abonneer!