'Octopus' Partey wil prijzen pakken met Arsenal

'Octopus' Partey wil prijzen pakken met Arsenal ANP

Thomas Partey wil met Arsenal gaan strijden om de prijzen. De van Atlético Madrid overgekomen middenvelder uit Ghana is klaar om zijn woorden kracht bij te zetten; zaterdag kan hij debuteren tegen Manchester City.

"Het doel van de club en van mijzelf, is dat we terug moeten naar waar we thuishoren", zei Partey tegen Britse media. "Iedereen is enthousiast en iedereen wil iets winnen. Dat is ook mijn doel." Arsenal is al sinds 2004 geen landskampioen meer geworden.

Defensieve middenvelder Partey is niet gehaald voor de doelpunten, maar vooral voor de balveroveringen. "Ik zeg altijd; als ik een dier zou zijn, dan zou ik een octopus zijn. Ze noemden me de octopus omdat ik veel ballen afpak", verklaart de 27-jarige Ghanees zijn bijnaam. "Ik weet dat ik door hard te werken en mijn best te doen in elke wedstrijd zelf ga bepalen of ik aan de verwachtingen van de fans voldoe."

Arsenal staat na vier duels op de vierde plek in de Premier League. Drie wedstrijden werden gewonnen, alleen van Liverpool werd verloren.

Nieuws

menu