De Friese velden in vogelvlucht: nog geen tijd voor de geraniums, een lauwe gehaktbal en twee strafschoppen binnen een halve minuut

De meeste zondagploegen hadden nog een weekje extra winterstop, op zaterdag was er wel weer volop actie op de velden. De centrale vraag: hoe is de korte pauze verteerd?

Zijn vrouw Joke (zwarte handschoenen) en dochter Fardau (groen jasje) klappen voor het FC Burgum van trainer Jasper Bouma. De Burgumers versloegen SWZ met 1-4 en nemen daarmee de koppositie in 1F over. Jan Faber leverde dat een punt op in ons panel. Hij dacht aan 1-2. De andere wedstrijden die de panelleden kozen (VCR-Suawoude, Drogeham-Ouwe Syl en Oeverzwaluwen-CVVO) werden afgelast.

Zijn vrouw Joke (zwarte handschoenen) en dochter Fardau (groen jasje) klappen voor het FC Burgum van trainer Jasper Bouma. De Burgumers versloegen SWZ met 1-4 en nemen daarmee de koppositie in 1F over. Jan Faber leverde dat een punt op in ons panel. Hij dacht aan 1-2. De andere wedstrijden die de panelleden kozen (VCR-Suawoude, Drogeham-Ouwe Syl en Oeverzwaluwen-CVVO) werden afgelast. Foto: Dijks Media

Bij een 1-0 ruststand en een rode kaart voor zijn ploeg maakte de twitteraar van ONS Sneek zich zaterdag vooral druk om de gehaktbal in de kantine van Blauw Wit ‘34 . Een 6,5 kreeg de bal. Het juryrapport repte over een onhandig vorkje en lauwe temperatuur.

Nieuws

menu