Mitchell van Bergen krijgt met Middlesbrough mogelijk zijn vurig gewenste transfer

Mitchell van Bergen in actie voor SC Heerenveen. FOTO ANP

Mitchell van Bergen kan zijn loopbaan voortzetten in Engeland. Middlesbrough heeft interesse in de vleugelaanvaller van SC Heerenveen.

Van Bergen kan een meerjarig contract ondertekenen bij de club die momenteel in de Championship speelt – een niveau onder de Premier League. Met Middlesbrough krijgt Van Bergen mogelijk zijn vurig gewenste transfer. De Engelse club pakte uit de eerste twee competitieduels vier punten.

De 21-jarige Van Bergen kwam drie seizoenen geleden over van Vitesse. Uitgezonderd zijn eerste maanden was hij basisspeler bij Heerenveen. Toch wil de club nu meewerken aan een transfer, mits uiteraard het juiste bedrag op tafel wordt gelegd.

Van Bergen heeft namelijk nog een eenjarig contract in het Abe Lenstra-stadion. Eerdere pogingen van Heerenveen om die verbintenis te verlengen liepen op niets uit. Van Bergen heeft de voorbije maanden meerdere keren zijn vertrekwens uitgesproken. Heerenveen moet Van Bergen dus deze zomer of uiterlijk in de winterstop verkopen om nog iets aan hem te verdienen.

Nieuws

menu