Middenvelder Immers voor twee jaar naar NAC Breda

Middenvelder Immers voor twee jaar naar NAC Breda ANP

Lex Immers voetbalt de komende twee seizoenen voor NAC Breda. De 34-jarige middenvelder komt transfervrij over van ADO Den Haag, waar hij mocht vertrekken.

Immers treft bij NAC oude bekenden als trainer Maurice Steijn en directeur Matthijs Manders, die hij bij ADO leerde kennen. Hij wil dit seizoen met NAC naar de eredivisie promoveren. "Ik heb onwijs veel zin om samen met NAC te knokken en de strijd aan te gaan. Het vertrouwen in deze groep en staf is erg groot. Maurice en Mattijs, in combinatie met een club als NAC, hebben mij over de streep getrokken. Ik geloof echt in het verhaal en het plan van NAC."

Trainer Steijn benadrukt dat Immers niet voor het geld heeft gekozen. "Met Lex halen we een speler met veel ervaring. Daarnaast is hij iemand die de jonge jongens in een team verder wil helpen. Ik ken hem nog uit mijn tijd bij ADO, hij was mijn aanvoerder destijds. Lex wil samen met ons vechten voor promotie. Er was heel wat belangstelling van zowel eredivisieclubs als clubs uit het buitenland. Hij heeft veel betere aanbiedingen gekregen en afgeslagen, omdat hij NAC een schitterende club vindt. Een buitenkans als deze kunnen we natuurlijk niet laten liggen.’’

Nieuws

menu