'Mbappé wil aan het einde van het seizoen weg bij PSG'

'Mbappé wil aan het einde van het seizoen weg bij PSG' ANP

De Franse competitie is nog maar net onderweg, maar sterspeler Kylian Mbappé heeft zijn club Paris Saint-Germain nu al verteld dat hij aan het einde van het seizoen wil vertrekken. Dat meldt de Britse krant The Times.

De 21-jarige Franse aanvaller sorteert daarmee voor op een verhuizing naar de Engelse Premier League of de Spaanse competitie. Naar verluidt zijn de Spaanse topploegen Real Madrid en FC Barcelona geïnteresseerd. Manchester City en Liverpool houden vanuit Engeland de situatie rondom Mbappé goed in de gaten.

In 2017 verhuisde de jonge sterspeler van AS Monaco naar Parijs voor het enorme bedrag van 180 miljoen euro. Het contract van Mbappé loopt nog tot de zomer van 2022, maar daar wil de doelpuntenmaker dus eerder een einde aan maken.

Paris Saint-Germain startte donderdag de Franse competitie met een nederlaag. De selectie van de regerend landskampioen had te maken met zeven coronabesmettingen, waaronder Mbappé en Neymar, en ging met 1-0 onderuit bij het gepromoveerde RC Lens.

Nieuws

menu