Mark Diemers debuteert met zege bij Hannover

Mark Diemers in het shirt van Feyenoord. FOTO ANP

Mark Diemers heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn debuut bij Hannover 96. Met zijn nieuwe club won de middenvelder uit Leeuwarden de belangrijke wedstrijd tegen Hansa Rostock: 0-1.

Diemers kreeg de eerste officiële wedstrijd na de winterstop meteen een basisplaats bij Hannover 96. Hij werd in de 77ste minuut gewisseld. Op dat moment stond de eindstand al op het scorebord.

Hannover 96 huurde de 28-jarige middenvelder onlangs tot de rest van het seizoen van Feyenoord, waar Diemers nog een contract heeft tot medio 2023. Hij wil in Duitsland zoveel mogelijk aan spelen toekomen en met Hannover klimmen op de ranglijst. Door de overwinning in Rostock steeg Hannover van de vijftiende naar de twaalfde plaats in de Tweede Bundesliga, met de kanttekening dat veel clubs dit weekeinde nog in actie komen.

Diemers speelt woensdag voor de Duitse beker een thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Drie dagen later volgt het competitieduel met Dynamo Dresden, dat evenveel punten (23) heeft als Hannover.

Nieuws

Meest gelezen