Manchester United speelt uitduel met Sociedad in Turijn

Manchester United speelt uitduel met Sociedad in Turijn ANP

De wedstrijd in de Europa League tussen Real Sociedad en Manchester United wordt volgende week niet in Spanje maar in Italië gespeeld. Dat is een gevolg van reisrestricties die in delen van Spanje gelden vanwege het coronavirus, aldus de UEFA.

Het duel in het stadion van Juventus begint volgende week donderdag om 18.55 uur.

Een dag eerder was besloten de wedstrijd tussen Hoffenheim en Molde FK, eveneens in de Europa League, juist in Spanje af te werken in plaats van Noorwegen. Door de gesloten grenzen en regels met betrekking tot quarantaine vanwege het coronavirus is het voor de Duitsers niet mogelijk naar Noorwegen af te reizen. Het duel vindt nu op 18 februari in het stadion van Villarreal plaats.

Eerder al werd bekend dat het duel van Leipzig met Liverpool in de Champions League volgende week niet in Duitsland plaatsvindt, maar in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Dit omdat de Engelsen in verband met het virus Duitsland niet in mogen.

Het duel tussen Borussia Mönchengladbach en Manchester City wordt ook in Boedapest gehouden. Ook dit is een wedstrijd in de Champions League, die voor 24 februari op het programma staat.

Nieuws

menu