Liverpool-trainer Klopp geniet van 'speciaal' Leeds United

Liverpool-trainer Klopp geniet van 'speciaal' Leeds United ANP

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool heeft genoten van Leeds United, zaterdag de tegenstander van zijn ploeg bij de opening van de Engelse competitie. "Leeds is speciaal. Ik heb iedere speler van ze persoonlijk gefeliciteerd, wat een team hebben ze", zei Klopp na de moeizame zege van Liverpool op de gepromoveerde ploeg van de Argentijnse trainer Marcelo Bielsa.

De kampioen van de Premier League gaf op het eigen Anfield tegen de kampioen van de Championship tot drie keer toe een voorsprong uit handen. De 'Reds' pakten vlak voor tijd alsnog de winst via een strafschop van Mohamed Salah, die een hattrick maakte (4-3).

"Ik ga dit seizoen vaak wedstrijden van Leeds kijken", zei Klopp. "Ik denk dat iedere ploeg het moeilijk gaat hebben met ze. Leeds United speelt heel anders dan andere clubs, het is voor een tegenstander heel onplezierig. Ze blijven maar doorgaan. Ik hou daarvan." Bij Leeds United, na zestien jaar terug in de Premier League, had de 21-jarige Nederlandse jeugdinternational Pascal Struijk een basisplaats.

Nieuws

menu