Lewandowski doet mee aan laatste training voor duel met Oranje

Lewandowski doet mee aan laatste training voor duel met Oranje ANP

Robert Lewandowski doet woensdag mogelijk toch gewoon mee in de wedstrijd tegen het Nederlands elftal in de Nations League. De 32-jarige spits van Bayern München verscheen dinsdagavond gewoon op het veld voor de laatste training.

Lewandowski speelde zondag de hele wedstrijd tegen Italië, die Polen met 2-0 verloor. Hij ergerde zich zichtbaar aan het zwakke spel van zijn ploeg en ontsnapte aan een rode kaart toen hij een tegenstander met een elleboog raakte. Lewandowski meldde dat hij een blessure had opgelopen. Volgens enkele Poolse kranten viel het allemaal wel mee en zou hij zich vooral ergeren aan de tactische keuzes van bondscoach Jerzy Brzeczek.

Brzeczek zei dinsdag op de persconferentie voor de training dat hij met Lewandowski gesproken heeft en dat ze alles hebben uitgesproken. "De sfeer in het team is geweldig", vertelde hij. Poolse media melden dat Brzeczek en Lewandowski tijdens de laatste training flink afstand van elkaar hielden. De positie van de bondscoach staat na de nederlaag tegen Italië onder druk.

Nieuws

menu