Leipzig-trainer Nagelsmann: Paris Saint-Germain was oppermachtig

Leipzig-trainer Nagelsmann: Paris Saint-Germain was oppermachtig ANP

De manier waarop RB Leipzig dinsdag in de halve finales van de Champions League van Paris Saint-Germain verloor, deed pijn bij trainer Julian Nagelsmann. "We hebben een goed seizoen gedraaid, daar bestaat geen twijfel over. In de halve finale van de Champions League staan ​​is een geweldige prestatie, waar we best wel trots op zullen zijn. Op dit moment overheerst de frustratie, dat is normaal", zei de coach na de nederlaag van 3-0.

Paris Saint-Germain leidde bij rust al met 2-0 door treffers van Marquinhos en Ángel Di María. Nagelsmann: "We hebben alles geprobeerd. De tweede treffer, kort voor rust, viel vrijwel uit het niets. Toen werd het voor ons haast een onmogelijke opgave."

Leipzig kwam nog niet eerder zo ver. Nagelsmann denkt dat de club over een tijdje met een goed gevoel terugkijkt op deze editie van de Champions League. "Het is niet zo dat we een vrije doortocht hadden richting halve finales. We hebben Tottenham Hotspur en Atlético Madrid uitgeschakeld. Dat is niet niks. We moeten ons nu snel richten op het nieuwe seizoen. Het duurt niet lang voordat we alweer onze eerste bekerwedstrijd spelen."

Nieuws

menu