Kijk terug: Harkemase Boys zet DOVO na rust opzij

In de derde divisie op zaterdag speelde Harkemase Boys zaterdag tegen DOVO uit Veenendaal. De wedstrijd eindigde in 3-1 op de Bosk.

Harkemase Boys wist vorige week de eerste competitiewedstrijd tegen VVOG te winnen: 1-0. DOVO speelde vorige week in eigen huis gelijk tegen Barendrecht: 1-1.

De gasten kwamen in Harkema op voorsprong uit een strafschop na 13 minuten. Jordy van der Laan schoot raak. De overtreding die de penalty inluidde was van Iloba Achuna. Harkemase Boys zette daar voor rust een enorme kans tegenover. Henny Bouius kopte echter naast.

 

Na 58 minuten spelen was de aanvoerder van Harkemase Boys alsnog trefzeker: 1-1. Daarna zette de thuisclub aan en dat werd kort voor tijd beloond. In de 86ste werd Berwout Beimers binnen het strafschopgebied gevloerd na een geweldige pass van Gerald Postma. De toegekende penalty was een prooi voor Jesse Renken.

Het werd ook nog 3-1. Invaller Jari Slort bediende de andere invaller, de van Leovardia gekomen Kian Visser. Die twijfelde niet en bepaalde eindstand in Harkemaster voordeel.

 

Nieuws

menu