Kijk naar Zomer Live: Corona verpestte het seizoen van FC Groningen en Harkemase Boys, maar clubtrouw en saamhorigheid hielden de clubs overeind. Aldus voorzitters Wouter Gudde en Sippe Heeringa

FC Groningen speelde het afgelopen seizoen welgeteld één wedstrijd met publiek. Harkemase Boys speelde überhaupt maar drie wedstrijden. De voorzitters van beide clubs bespreken bij Zomer Live het door corona verloren voetbalseizoen.

Voetballen konden ze weinig, laat staan met publiek. Maar clubtrouw en saamhorigheid van supporters en vrijwilligers hielden zowel de amateur- als de profclub overeind.

Voorzitters Sippe Heeringa van Harkemase Boys en Wouter Gudde van FC Groningen blikken samen met presentator Thijs de Jong (DVHN) en sidekick Sander de Vries (LC) aan de boorden van het Paterswoldsemeer terug op het bizarre seizoen 2020-2021.

Kijk woensdagmiddag vanaf 12.15 uur naar de vierde aflevering van Zomer Live.

Zomer Live is de hele zomervakantie elke woensdag vanaf 12.15 uur te zien op DVHN.nl en LC.nl en de facebookpagina’s van beide titels. Elke donderdag verschijnt een samenvatting van de uitzending in Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Op woensdag 18 augustus is er een Zomer Live Special rechtstreeks vanaf festival Noorderzon in Groningen.

Nieuws

Meest gelezen