Kijk hier om 15.30 uur live naar het oefenduel SC Heerenveen - FC Groningen

SC Heerenveen en FC Groningen staan vandaag om 15.30 uur tegenover elkaar in een oefenduel op sportpark Boerbos in Rolde (Drenthe). De wedstrijd is exclusief voor PREMIUM-abonnees van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden te bekijken.

Het oefenduel FC Groningen - SC Heerenveen is exclusief voor PREMIUM-abonnees van DVHN en LC te bekijken.

Het oefenduel FC Groningen - SC Heerenveen is exclusief voor PREMIUM-abonnees van DVHN en LC te bekijken. FOTO SPORTNOORD

Nog geen PREMIUM-abonnee? Sluit hier een abonnement af. Wel abonnee maar nog geen toegang tot PREMIUM? Op mijn.lc.nl kunt u heel eenvoudig uw abonnement koppelen.

Het is een besloten wedstrijd, dus publiek is niet welkom - de omgeving van het sportcomplex is afgesloten. De ploegen spelen tweemaal 60 minuten tegen elkaar.

Voor beide teams is het de eerste keer deze voorbereiding dat er geoefend wordt tegen een mede-eredivisionist. FC Groningen oefende al tegen Duitse ploegen VfL Osnabrück (0-1 winst) en SC Verl (3-2 verlies), het Belgische KRC Genk (1-1) en Pelikaan S (1-4 winst). SC Heerenveen worstelde zich zaterdag langs TOP Oss (3-2 winst), verloor met 0-2 van Maccabi Tel Aviv uit Israël, speelde gelijk (2-2) tegen het Belgische KV Kortrijk en won met 3-1 van Jong FC Utrecht.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
SC Heerenveen