Keuzestress bij PC-generale in Arum: Marten Bergsma en Hendrik Kootstra dubben over vervanger voor Dylan Drent en blijven onder hun niveau

De hoofdklassers zitten met hun hoofd bij de komende PC. Dat was zondag in Arum vooral te merken bij partuur Bergsma. Dylan Drent is twee weken geleden met een schouderontwrichting afgevallen voor de PC en zijn maten Marten Bergsma en Hendrik Kootstra haalden vanwege keuzestress niet het gewoonlijke niveau.

Na de opspelende schouderblessure beperkte Hans Wassenaar zich tot het tussenspel. Op de achtergrond Tjisse Steenstra en Renze Hiemstra.

Na de opspelende schouderblessure beperkte Hans Wassenaar zich tot het tussenspel. Op de achtergrond Tjisse Steenstra en Renze Hiemstra. Foto: Dijks Media

Maandagochtend dobbert en dubt partuur Bergsma in originele samenstelling in een bootje bij de haven van Harlingen, het domicilie van Dylan Drent. Het is voor het aanvankelijk kansrijke partuur voor de PC niet eenvoudig om de knoop door te hakken over wie de geblesseerde Drent gaat vervangen. Ze kwamen er zondagavond nog niet uit. Er zijn nog altijd verschillende opties. In Arum was Hylke Bruinsma invaller, een dag eerder was dat Jelte Visser in de hoofdklassepartij in Sexbierum.

Nieuws

menu