'Kees van Wonderen is nu echt binnen, maar er gaat nog wel iemand vertrekken uit de technische staf van SC Heerenveen' | Omroep Abe

Omroep Abe.

In Omroep Abe bespreekt Leeuwarder Courant-journalist Sander de Vries met oud-speler Geert Arend Roorda de actualiteiten bij SC Heerenveen, zowel op als buiten het veld.

Kees van Wonderen werd dinsdag gepresenteerd in het Abe Lenstra-stadion. Toch verwacht Sander de Vries dat er nog wel een wijziging gaat plaatsvinden in de technische staf. Wat betekent de komst van Van Wonderen en zijn assistent-trainer Paul Simonis voor de zittende trainers Ole Tobiasen en Peter Reekers?

Verder wordt er kort teruggeblikt op het vorige seizoen, maar vooral vooruitgekeken naar de volgende jaargang. Waar liggen de prioriteiten voor Ferry de Haan op de transfermarkt? En welke speler uit de eerste divisie moet naar het Abe Lenstra-stadion komen?

Dit en meer in de 29ste aflevering van Omroep Abe, tevens de laatste van dit seizoen. Beluister de podcast ook op Spotify en Apple Podcasts .

Nieuws

menu