Kees van Wonderen heeft wat te kiezen voor uitduel Heerenveen met FC Emmen: 'Krijgt op sommige posities een soort landjepik'

Mats Köhlert (links) tijdens de wedstrijd van SC Heerenveen tegen Vitesse. FOTO ANP

Kees van Wonderen heeft alle spelers binnenboord voor de uitwedstrijd tegen FC Emmen, de hekkensluiter van de eredivisie. Het duel wordt zondagavond vanaf 20.00 uur in Drenthe gespeeld.

De trainer van SC Heerenveen moest door personele problemen nog improviseren voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente (2-1), twee weken geleden, maar beschikt tegen FC Emmen over een volledige selectie. Mats Köhlert, Thom Haye, Alex Timossi en Tibor Halilovic keren allemaal terug.

Hoogstwaarschijnlijk beginnen Köhlert en Haye in de basis tegen Emmen. Grootste vraagstuk is vooralsnog of Simon Olsson dan wel Tibor Halilovic start. Van Wonderen hield dat nog in het midden. ,,Het is goed dat we keuzemogelijkheden hebben”, aldus Van Wonderen. ,,We hebben geen overdreven brede selectie, maar je ziet nu wel dat de concurrentie toeneemt. Jongens moeten strijden voor hun plek. Je krijgt op sommige posities een soort landjepik en dat is voor ons alleen maar mooi.”

Nieuws

menu