'Johnny Jansen is niet het enige probleem bij SC Heerenveen' | KOKO TV

In de aflevering van KOKO TV van vandaag - de wekelijkse online voetbalupdate van de LC over Cambuur en SC Heerenveen - wordt stilgestaan bij Johnny Jansen, wiens laatste uur als trainer van SC Heerenveen mogelijk heeft geslagen in het Abe Lenstra-stadion. Maar, zegt LC-clubwatcher Sander de Vries, over deze noodsituatie: ,,Johnny Jansen is niet het enige probleem. Het gaat veel dieper.'' De situatie bij Cambuur ziet er heel anders uit, wordt opgemerkt. De Leeuwarders blijken zonder hun sterkhouders als Mees Hoedemakers, Issa Kallon en Alex Bangura ook een sterk collectief, zoveel werd duidelijk tegen de topper AZ. ,,En Sonny Stevens is natuurlijk een zeer betrouwbare keeper." Verder wordt ingegaan op toch nog leuk nieuws uit SC Heerenveen. Sydney van Hooijdonk komt de gelederen versterken voor de rest van dit seizoen. ,,Dat betekent dus meer doelpunten'', aldus de verslaggevers aan tafel.

In de aflevering van KOKO TV van vandaag - de wekelijkse online voetbalupdate van de LC over Cambuur en SC Heerenveen - wordt stilgestaan bij Johnny Jansen, wiens laatste uur als trainer van SC Heerenveen mogelijk heeft geslagen in het Abe Lenstra-stadion.

Maar, zegt clubwatcher Sander de Vries over deze noodsituatie: „Johnny Jansen is niet het enige probleem. Het gaat veel dieper.’‘

De situatie bij Cambuur ziet er heel anders uit, wordt opgemerkt. De Leeuwarders blijken zonder hun sterkhouders als Mees Hoedemakers, Issa Kallon en Alex Bangura ook een sterk collectief, zoveel werd duidelijk tegen AZ. ,,En Sonny Stevens is natuurlijk een zeer betrouwbare keeper.”

Verder wordt ingegaan op toch nog leuk nieuws uit SC Heerenveen. Sydney van Hooijdonk komt de gelederen versterken voor de rest van dit seizoen. ,,Dat betekent dus meer doelpunten’‘, aldus de verslaggevers aan tafel.

Nieuws

menu