Italië met Immobile in de spits tegen Oranje

Italië met Immobile in de spits tegen Oranje ANP

Ciro Immobile is woensdagavond de spits van Italië tijdens het thuisduel met het Nederlands elftal in de Nations League. Dat verklapte bondscoach Roberto Mancini tijdens de afsluitende persconferentie voor de wedstrijd in Bergamo.

Immobile kwam zondag niet in actie tijdens de onbesliste uitwedstrijd van Italië tegen Polen (0-0). "Ik moest beslissen in welke van de twee duels Andrea Belotti en Immobile in actie zouden komen. We dachten dat het duel met Polen meer geschikt was voor Belotti", zei Mancini. "Nu is het de beurt aan Immobile."

Immobile maakte afgelopen seizoen 36 doelpunten voor Lazio in de Serie A. Hij won de Gouden Schoen, de prestigieuze prijs voor topscorer van Europa. "Ciro staat garant voor doelpunten", zei Mancini die verder aankondigde dat hij zijn basisploeg van zondag tegen Polen op nog drie of vier posities gaat wijzigen.

Italië is halverwege de groepsfase met vijf punten koploper van groep 1 van de hoogste divisie van de Nations League. Oranje en Polen volgen met vier punten.

Nieuws

menu