International Depay: laten we positief blijven

International Depay: laten we positief blijven ANP

Memphis Depay wilde niet al te lang stilstaan bij de nederlaag van het Nederlands voetbalelftal tegen Mexico (0-1). "Laten we positief blijven", zei hij bij de NOS. "In deze samenstelling hadden we niet eerder gespeeld. Dan is het even wennen."

Bovendien waren er ook wel pluspunten. Depay: "In bepaalde fases liep het wel wat beter. Het is ook belangrijk dat jongens hebben kunnen debuteren en ervaring op hebben gedaan. Maar het is natuurlijk lastig dat veel spelers ontbreken die er normaal wel bij zijn. Maar zondag spelen we weer, tegen Bosnië. Dan gaat het beter."

"Van mijn kant had het ook wel wat beter gekund", bekende Depay. "In de slotfase schiet ik nog op de lat, maar die bal had er wel in gemogen. Ik kijk daarom toch een beetje met een teleurgesteld gevoel terug."

Even blikte Depay nog terug op zijn transfer van Lyon naar Barcelona, die niet doorging. "Alles was eigenlijk rond, maar dan voorkomen een paar regeltjes dat het niet doorgaat. Dingen gaan nu eenmaal zoals ze gaan. En wie weet wat de toekomst allemaal nog brengt."

Nieuws

menu