Ibrahimovic zegt 'ja' tegen nog een jaar bij AC Milan

Ibrahimovic zegt 'ja' tegen nog een jaar bij AC Milan ANP

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport weet het zeker: Zlatan Ibrahimovic gaat nog een seizoen door bij AC Milan. Op de voorpagina van de roze krant staat onder de kop "het verhaal gaat door" de tekst 'Milan - sìbra'. Volgens de Gazzetta dello Sport heeft 'Ibra' dus 'ja' (sì) gezegd tegen AC Milan en gaat hij zijn aflopende contract verlengen tot de zomer van 2023.

De Zweedse spits keerde eind 2019 terug bij de gevallen grootmacht uit Milaan. Met zijn doelpunten bracht Ibrahimovic nieuw elan terug bij de rood-zwarte formatie. In 43 competitieduels maakte hij 28 goals voor Milan, dat dit seizoen met Napoli de koppositie in de Serie A deelt met 32 punten uit twaalf wedstrijden. Vanwege de nodige blessures miste de oud-Ajacied wel al heel wat wedstrijden.

Ibrahimovic zou volgend jaar graag willen meedoen aan het WK in Qatar. Zweden moet zich daarvoor eerst wel nog zien te plaatsen via de play-offs, in maart. Ibrahimovic stopte na het EK 2016 als international, maar keerde begin dit jaar terug in de nationale ploeg. Een knieblessure kostte hem afgelopen zomer het EK.

Nieuws

Meest gelezen