Wat gebeurde er dit weekend op de Friese voetbalvelden? Jarige Jelte maakt zijn 100ste doelpunt, mirakel in De Kompenije en in Boijl scoort een spits prompt vier keer

Er gebeurden weer bijzondere dingen op de Friese velden. Sterke staaltjes in onder andere Sexbierum, Drogeham, IJlst, Boijl en Drachtstercompagnie.

In Sint Johannesga won Heerenveense Boys zaterdag met 0-4 van DWP. In deze wedstrijd in 3A scoorde Lars Koelma twee keer. Hier komt hij een teentje te kort. Links Wilko Sjabbens van de thuisclub.

In Sint Johannesga won Heerenveense Boys zaterdag met 0-4 van DWP. In deze wedstrijd in 3A scoorde Lars Koelma twee keer. Hier komt hij een teentje te kort. Links Wilko Sjabbens van de thuisclub. Foto Dijks Media

Op sportpark De Lytse Trije in Sexbierum schoot AVC zaterdag met scherp tegen Foarút . Het duel in 4A eindigde in 4-0. De tweede treffer kwam op naam van Jelte Visser en dat was er eentje met twee gouden randjes. Visser vierde zaterdag namelijk niet alleen zijn dertigste verjaardag, maar tekende ook voor zijn honderdste doelpunt in het vlaggenschip van AVC.