Hoe en waarom het voor paniek te vroeg is bij Cambuur, maar de meningen over zorgen zijn verdeeld | Podcast 't Hertenkamp

't Hertenkamp.

In podcast Hertenkamp van de Leeuwarder Courant bespreekt het vaste duo Gerard Bos (verslaggever) en René van der Weij (oud-speler) de actualiteit rond SC Cambuur, zowel op als naast het veld. Met de interlandbreak voor de boeg kunnen we de balans opmaken na zeven duels. Vier punten, zeventiende plek slechts. Is er reden voor paniek? Zijn er zorgen en zo ja, terecht? De meningen zijn verdeeld.

Rode kaarten in Waalwijk, een nederlaag met negen tegen elf en een hoop discussie tijdens en na het duel. Hoe kon het zover komen bij Cambuur tegen RKC, had de ploeg pech of was het dom wat de Leeuwarders allemaal deden? Tijd om daar dieper in te duiken.

Hoe het ook zij: Cambuur verloor, staat nu zeventiende in de eredivisie en heeft in vijf van de zeven wedstrijden niet gescoord. Hoe dramatisch is dat voor de langere termijn? Wat moet Cambuur leren van deze eerste fase van het seizoen? In de antwoorden op deze vragen liggen mogelijkheden opgesloten voor de Leeuwarders.

Dit alles plus de vragenrubriek. de voorspellingscompetitie én een paar mooie anekdotes; het komt allemaal aan bod. Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke donderdag via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast . Deel, like en abonneer!

Nieuws

menu