Hoe afhankelijk is Cambuur van Hoedemakers en is zwalkend Willem II ideale opponent? Plus: cadeau van Fred Grim | Podcast ‘t Hertenkamp

Podcast ’t Hertenkamp.

In aflevering 9 van ‘t Hertenkamp, de Cambuurpodcast van de Leeuwarder Courant, gaat het onder meer over de waarde van Mees Hoedemakers.

Hoe onmisbaar is hij nou echt? Kan Cambuur het zich überhaupt veroorloven om hem te verkopen? De meningen zijn erover verdeeld; journalist Gerard Bos en oud-Cambuurspeler René van der Weij duiken er dieper in. Verder analyseren we de komende tegenstander, het zwalkende Willem II. De ideale opponent voor revanche Cambuur na het verlies tegen Vitesse?

Er wordt ook gelachen: René heeft een schitterende anekdote over Fred Grim, de huidige trainer van de Tilburgers. Hij speelde bijna 300 wedstrijden als doelman van Cambuur en is een legende in Leeuwarden. Daar horen mooie verhalen bij, zoals over een cadeau dat hij eens gaf. Maar ook over een doelpunt dat Grim maakte voor Cambuur. Meer over deze bijna vergeten goal en het hoe en wat.

Daarnaast is er de vragenrubriek, met ook deze week weer interessante input van de luisteraar!

Dit en meer in ‘t Hertenkamp, de wekelijkse Cambuurpodcast van de Leeuwarder Courant; je kunt ons ook beluisteren via onder andere Spotify en Apple!

Vragen of suggesties? Je vindt ons op Twitter: @LC_sport, @GerardBos en @RenevdWeij.

Nieuws

menu