Henk de Jong beste trainer en Robert Mühren beste speler Keuken Kampioen Divisie

Trainer Henk de Jong van SC Cambuur is donderdag uitgeroepen tot de beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie Foto: Henk Jan Dijks

Trainer Henk de Jong van Cambuur is donderdag uitgeroepen tot de beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie. Robert Mühren, uit zijn selectie werd dit seizoen de topscorer. Hij is vrijdag tevens uitgeroepen tot beste speler van het afgelopen seizoen.

De Jong kreeg een schilderij aangeboden door Barry Pirovano met daarbij een videoboodschap van collega’s uit de voetballerij. Onder meer Arne Slot, Wim Jonk, Regillio Vrede, Rogier Meijer en Hans Nijland kwamen in de video aan het woord. Hij kreeg daarna een gouden kampioensschild uitgereikt door zijn ouders en jongere broer.

De prijs kwam voor de trainer onverwacht, omdat hij had verwacht dat iedereen was op komen draven voor Robert Mühren. Hij was zichtbaar geëmotioneerd door de prijs.

Spits van Cambuur Robert Mühren beleefde een historisch seizoen, waarin hij kampioen werd met Cambuur en 38 doelpunten binnentikte. Ook hij werd verrast met een gouden kampioensschild.

Nieuws

menu