Harkemase Boys stelt na rust orde op zaken

Foto: Dijks Media/Pieter van der Woude

Zonder groots te spelen zette Harkemase Boys in het eerste duel na de winterstop DOVO uit Veenendaal redelijk gemakkelijk met 4-0 aan de kant.

Voor rust had DOVO een overwicht, kreeg de ploeg uit Veenendaal de beste kansen maar toonde Harkemase Boys zich het meest effectief.

Het publiek moest wel lang wachten totdat de thuisclub tot scoren kwam. Berwout Beimers - de man met de fluwelen balbehandeling, by far de beste man op het veld - maakte vlak voor rust uit de kluts de 1-0.

Na rust stelde Harkemase Boys meteen orde op zaken. Invaller Jelle de Graaf kopte al na zeven minuten uit een voorzet van Beimers de 2-0 binnen. Nog geen vijf minuten later was de wedstrijd al gespeeld ook. De Graaf, die dus erg goed inviel, stuurde met een lange bal Jhurrey Margaritha weg. Margaritha gaf breed op Beimers en die bekroonde een geweldige counter: 3-0. Ineens liep het ook aan Harkema kant. DOVO, met voormalig Harkema-spits Kian Visser in de punt, kwam nog wel twee keer tot een grote kans. Maar beide keren keerde Joep van de Haar, die verder nauwelijks wat te doen kreeg, de inzet. Margaritha maakte er uiteindelijk - assist van Beimers - nog 4-0 van.

Harkemase Boys is goed uit de winterstop, waarin ze onder andere een trainingskamp belegden in het Spaanse Valencia, gekomen en mag zo langzamerhand voorzichtig een beetje omhoog kijken.

Nieuws

menu