Harkemase Boys bekert verder in Werkendam

Harkemase Boys viert dinsdagavond feest tegen Flevo Boys na een van de vijf doelpunten. Foto: Jilmer Postma

Harkemase Boys vervolgt het KNVB-bekertoernooi eind deze maand in Werkendam. Kozakken Boys is dan de tegenstander van de ploeg van Jan Piet Bosma.

Kozakken Boys, na vier duels zesde in de tweede divisie, won woensdagavond uiterst moeizaam van DEM uit Beverwijk. De 1-0 viel pas in blessuretijd door Nizar Mekkaoui.

Dat Kozakken Boys zegevierde lag in de lijn der verwachtingen. DEM beleeft tot dusver een stroef seizoen in de derde divisie zondag en staat na vijf wedstrijden 15de met slechts vijf punten.

Derde-divisionist (zaterdag) Harkemase Boys plaatste zich dinsdagavond op de eigen Bosk voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker na een zwaar bevochten zege op Flevo Boys. Tegen de zaterdag-hoofdklasser werd het 5-2, vooral na een ijzersterke tweede helft waarin vier treffers vielen voor de thuisclub.

Het duel Kozakken Boys - Harkemase Boys staat gepland voor 26, 27 of 28 oktober.

Op een van die data komen ook de twee Friese profclubs voor het eerst in actie in de KNVB-beker. Eredivisionist SC Heerenveen ontvangt TOP Oss, tweede-divisionist Cambuur reist af naar Waalwijk voor een confrontatie met eredivisionist RKC.


Nieuws

menu