HSV-speler biedt excuses aan voor opstootje met toeschouwer

HSV-speler biedt excuses aan voor opstootje met toeschouwer ANP

De Duitse profvoetballer Toni Leistner van Hamburger SV heeft zijn excuses aangeboden voor zijn drieste gedrag na afloop van de verloren bekerwedstrijd tegen zijn vroegere club Dynamo Dresden (1-4). De 30-jarige verdediger liet zich tijdens een tv-interview op het veld provoceren door een fan van de thuisploeg. Hij brak het gesprek af en klom de tribune op om verhaal te halen bij de bezoeker. Leistner duwde de supporter van Dynamo tegen de grond waarna hij zelf ook in het gedrang kwam. De boze speler besloot daarop snel weer terug te keren naar het veld.

"Ik laat mijn familie niet beledigen", reageerde Leistner in het tweede deel van het interview. Na nieuwe verwensingen vanaf de tribune stopte hij met het vraaggesprek en dook hij de catacomben in. Naderhand volgde via social media een uitgebreide spijtbetuiging.

"Zoiets mag nooit gebeuren", liet hij weten. "Ik ben een huisvader en ik moet het goede voorbeeld geven. Ik verontschuldig mij in alle opzichten voor mijn gedrag. Het zal nooit meer gebeuren, welke beledigingen er ook naar mijn hoofd worden geslingerd."

Nieuws

menu