Floyd Mayweather kondigt gevecht tegen YouTuber Logan Paul aan

Floyd Mayweather kondigt gevecht tegen YouTuber Logan Paul aan ANP

Floyd Mayweather stapt op 20 februari weer in de ring voor een demonstratiepartij tegen YouTube-persoonlijkheid Logan Paul. Dat maakte de Amerikaanse bokslegende bekend via Instagram.

De Amerikaan bleef in vijftig duels als profbokser ongeslagen en won titels in vijf verschillende gewichtsklassen. Logan Paul aan de andere kant vocht tot nu toe maar één professioneel gevecht, tegen mede-YouTuber KSI, dat hij overigens verloor.

'Money', zoals een van de bijnamen van Mayweather luidt, is officieel al een tijdje gestopt, maar voor een flinke smak geld keert hij af en toe terug in de ring. Dat deed hij in 2018 voor het laatst. Hij versloeg toen in een demonstratiepartij de Japanse kickbokser Tenshin Nasukawa. Hij verdiende naar verluidt 9 miljoen dollar voor de partij, die één ronde duurde.

Mayweather had al aangekondigd dat hij in februari in Tokio weer in de ring zou terugkeren. In een eerdere tweet schreef hij dat hij, voordat hij naar Tokio vertrekt, Logan Paul nog wel even "dezelfde behandeling" kon geven als de Ierse kooivechter Conor McGregor. Die versloeg hij in 2017 in een prestigieus en bijzonder lucratief gevecht.

Nieuws

menu