Feyenoord neemt Spajic op huurbasis over van Krasnodar

Feyenoord neemt Spajic op huurbasis over van Krasnodar ANP

Uros Spajic speelt dit seizoen voor Feyenoord. De Rotterdammers huren de 27-jarige Servische verdediger van de Russische club FK Krasnodar.

"Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie. Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep", zegt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord.

Spajic is afkomstig uit de opleiding van Rode Ster Belgrado. In 2013 stapte hij over naar Toulouse in Frankrijk. Daarna kwam Spajic nog uit voor Anderlecht en Krasnodar.

Blij

"Ik ben erg blij om hier te zijn", zegt Spajic op de website van zijn nieuwe club. "Feyenoord is een grote club die altijd om de prijzen strijdt. Daarom ben ik hier en daar ben ik blij mee."

Spajic heeft zich goed laten adviseren door Tonny Vilhena, de oud-Feyenoorder die nog voor Krasnodat speelt. "Hij heeft me wat verteld over het team en natuurlijk over de sfeer hier en de supporters. Ik hoop dat de situatie met corona niet te lang duurt. Ik hoop dat de supporters snel weer naar het stadion mogen komen en dat ik de sfeer ook kan meemaken."

Spajic, die nog in afwachting is van een werk- en verblijfsvergunning, speelde tot dusverre elf interlands. Vijf jaar geleden debuteerde hij voor de nationale ploeg.

Nieuws

menu