Feyenoord met Coolen op de Noorse toer

Feyenoord met Coolen op de Noorse toer ANP

Feyenoord heeft weer versterking gehaald uit Noorwegen. In navolging van Mikael Tørset Johnsen komt ook Sondre Skogen naar Rotterdam om Feyenoord Onder 21 te versterken. Rini Coolen, de trainer van de Rotterdamse beloften, kent beide Noren uit zijn periode bij Rosenborg BK.

Verdediger Skogen (20) was bij de Noorse topclub aanvoerder van het tweede elftal. Feyenoord trok onlangs al middenvelder Mikael Tørset Johnsen aan. Beiden spelen tot de winterstop op huurbasis voor de Rotterdammers.

"Sondre is een directe versterking voor Feyenoord Onder 21, dat een defensieve impuls nodig had nadat onlangs ook Denzel Hall door een blessure voor langere tijd niet inzetbaar is", zegt technisch directeur Frank Arnesen. "Extra fijn is dat trainer Rini Coolen bij Rosenborg al met hem heeft gewerkt en zijn kwaliteiten goed kent."

Feyenoord heeft een Onder 21-ploeg opgezet, met als doel om op termijn zo alsnog in te stromen in de Keuken Kampioen Divisie. In tegenstelling tot Ajax, PSV, AZ en FC Utrecht is Feyenoord daarin niet vertegenwoordigd met een beloftenploeg.

Nieuws

menu