Feyenoord in eerste 3 thuisduels voor bijna 13.000 fans in Kuip

Feyenoord in eerste 3 thuisduels voor bijna 13.000 fans in Kuip ANP

Bij de eerste drie thuiswedstrijden van Feyenoord in het nieuwe eredivisieseizoen kunnen bijna 13.000 fans in De Kuip terecht. Dat heeft de volksclub te horen gekregen van de gemeente Rotterdam.

Deze bezoekcapaciteit van het stadion, dat in principe bij voetbalduels plaats biedt aan 47.500 toeschouwers, is mede dankzij het goede verloop van de oefenwedstrijden in augustus vastgesteld. Door de coronacrisis zijn vooralsnog alleen fans van de thuisspelende club welkom bij wedstrijden in het Nederlandse betaalde voetbal.

"Hoewel Feyenoord uiteraard het liefst meer supporters had verwelkomd en streeft naar een volle Kuip, is de club blij dat ruim een derde deel van de seizoenkaarthouders aanwezig kan zijn", liet de directie weten. "In het stadion geldt vanuit de gemeente, evenals bij de vriendschappelijke wedstrijden in augustus, vooralsnog een mondkapjesplicht voor alle bezoekers."

Feyenoord speelt in de eerste drie thuiswedstrijden tegen FC Twente (20 september), ADO Den Haag (27 september) en Sparta Rotterdam (18 oktober). "Alle informatie over de verdeling van de beschikbare kaarten en op welke wijze deze kaarten geclaimd kunnen worden, volgt woensdag via de officiële clubkanalen", meldde Feyenoord.

Nieuws

menu