Fans Willem II met de schrik vrij na transferbericht Peters

Fans Willem II met de schrik vrij na transferbericht Peters ANP

Fans van Willem II kunnen opgelucht ademhalen. De Tilburgers deden woensdagochtend net alsof aanvoerder Jordens Peters voor een transfer stond.

"Willem II raakt aanvoerder Jordens Peters kwijt, later meer...", twitterden de Brabanders. Om een uur later een einde te maken aan de twijfels. Het bleek te gaan om een grap van de socialmedia-afdeling van Willem II.

"Vandaag verscheen op social media het bericht dat we onze aanvoerder Jordens Peters kwijt zijn. Maar maak je geen zorgen: Jordens blijft komend seizoen gelukkig gewoon bij de club, maar hij is er wel vandoor met de sleutel van de fanshop. Aan jou de taak om de geheime locatie van Peters te ontgrendelen, zodat wij ons nieuwe thuistenue kunnen presenteren", schreef de club.

De geheime locatie van Jordens wordt ontgrendeld al supporters vijf spellen voltooien. Zodra de locatie van Jordens is ontgrendeld, wordt hij opgehaald en naar het Koning Willem II stadion gebracht. Daar presenteert hij het gloednieuwe thuisshirt en opent hij de fanshop.

Nieuws

menu