FC Utrecht sluit transferperiode af met trots gevoel

FC Utrecht sluit transferperiode af met trots gevoel ANP

FC Utrecht is heel tevreden met de manier waarop het zaken heeft gedaan tijdens de dinsdag gesloten transferperiode. Technisch directeur Jordy Zuidam geeft aan trots te zijn op "het kaliber spelers" dat voor zijn club heeft gekozen.

FC Utrecht versterkte zich met onder andere Django Warmerdam, Mimoun Mahi, Moussa Sylla, Eljero Elia en Daniel Arzani. "Wat je ziet, is dat we een ander kaliber spelers kunnen vastleggen", legt Zuidam in een interview op de clubwebsite uit. "Voorheen was het misschien al een unicum als we hen als huurspeler hadden binnengehaald. Nu zijn het onze eigen spelers."

Sean Klaiber (Ajax) vertrok, net als Vaclav Cerny (FC Twente) en Jean-Christophe Bahebeck (Partizan). Gyrano Kerk bleef ondanks veel interesse behouden. "Super, voor Gyrano was en is ontzettend veel belangstelling", vertelt Zuidam. "We hebben veel serieuze biedingen voor hem gekregen." FC Utrecht wilde Kerk aan zijn nog tot 2023 doorlopende contract houden. "Het is geweldig transfernieuws dat hij is gebleven."

Nieuws

menu