FC Groningen wacht testronde en laatste training in spanning af

FC Groningen wacht testronde en laatste training in spanning af ANP

Trainer Danny Buijs van FC Groningen weet nog niet hoe zijn wedstrijdselectie er voor het thuisduel met FC Utrecht, zondag, zal uit zien. "We hebben de afgelopen weken een aantal positieve coronatesten gehad. We zijn vandaag allemaal opnieuw getest. We zitten een beetje in spanning wat daar zaterdag uitkomt", liet hij weten.

Na de laatste training op zaterdag maakt Buijs tevens de balans op hoe zijn spelers er fysiek voor staan. Mogelijk keert Arjen Robben terug in de wedstrijdselectie. De oud-international trainde vrijdag volop mee met de Groningse spelersgroep. Als hij zaterdag de training goed doorkomt en de medische staf, de fysieke staf en Robben zelf akkoord gaan, dan is hij volgens Buijs fit genoeg om bij de wedstrijdselectie te zitten. Een hele wedstrijd kan de 36-jarige routinier echter nog niet aan, aldus de trainer van FC Groningen.

Robben viel op 13 september in de eerste competitiewedstrijd tegen PSV (1-3) na een half uur geblesseerd uit. Sindsdien werkt hij aan zijn herstel.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport